Bestil Tekniker besøg

Bestil et tekniker besøg, og få det lavet korrekt.

Et klima- og varmepumpeanlæg er en dyr investering. Men hvis det ikke kører optimalt og er det monteret forkert, kan det blive endnu dyrere.
Har dit Varmepumpe anlæg behov for et tekniker besøg. eller har du en Elektrisk installation der ikke er som den skal være.

  • Fejlfinding eller Optimering
  • Luft til vand og luft til Luft anlæg
  • Udredning af Installation.
  • Reklamationsager
  • 30 års erfaring med Elektriske bygnings installationer i boliger, skoler, Forskning institutioner. børnehaver, butikker. Gallerier.
  • Notere gerne Mærke og model. så kan relevant tilgængelig information om anlægget findes frem.

Tag gerne billeder eller lignede til os

Prisen indeholder 1. time inkl. kørsel og endt besøg slut afregnes efterfølgerne efter forbrug af vare og time ydelser. 

795,00 kr.

Vi kommer til dig  fejlsøger og kontrollere dit Varmepumpe anlæg.
Det er altid godt at tage nogle billeder både på afstand af situationen, Komponenten. og Komponentens mærkeplade. disse kan sendes til vores mail. Kontakt@varmepumpemesteren.dk da det giver den bedste billede kvalitet.

Bemærk varen her er en bestillings formular. hvor vi opkræver et beløb som opstart. den endelige regning. slut fakturas efterfølgerne.
Vores teknikere bliver løbende efteruddannet, så vores rådgivning og service altid følger de gældende love og regler. Erfaring og viden er det vores tekniker lever af
Lovgrundlaget for kravet om eftersyn af køleanlæg fremgår af Arbejdstilsynets bekendtgørelse om anvendelse af trykbærende udstyr § 33 med tilhørende bilag 7. Endvidere henvises der bl.a. til Europaparlamentets og -rådets forordning Nr. 842/2006 af 17. maj 2006 om visse fluorholdige drivhusgasser.

Yderligere information

time sats

tekniker time pr. på begyndt time

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT