R

Luft til Vand Varmepumper til Centralvarme og varmtvand. med Split anlæg, R32 - R290/vand & Monoblok systemer

Mitsubishi – Viessmann Vitocal – Panasonic Aquarea – Hitachi Yutaki & Yutumpo.

Mitsubishi Electric – Hitachi Yutampo og Panasonic Ecoflex Kombinations anlæg har komfort luft mulighed, centralvarme og varmtvand. i et anlæg i en 3 i 1 Løsning.

Valget af konfiguration afhænger først og fremmest af, 1. De installations krav, din ejendom måtte have. 2. Dine krav til Varmepumpe anlægget. 3. Dine indretning muligheder..

Nogle anlæg kan købes direkte her og andre kræver en besigtigelse, Kig Siden igennem og kontakt os gerne for korrekt system valg.

energimærkning hos www.varmepumpemesteren.dk

Varmepumpe A++/A+++ Split systemer med Kølerør.

Gulvstående / Væghængt indretning til Varme & Varmtvand.

Frostsikker og vores fortrukne

Fremløbs temp på 35-55°C Max 75°C

 Krav om Aut. KMO, VVS  og VE Installatør

Luft til Vand A++/A+++ Vandbåret Split systemer 

Gulvstående / Væghængt indretning til Varme & Varmtvand.

Vandbåret Split systemer/R290

Fremløbs temp på 35-60°C Max 75°C

Kvalificeret AUT. VVS-installatør og El-tekniker

 Varmepumpe A++/A+++  Monoblok system.

Velegnet når pladsen inde er trang

Anlæg til Varme Komplet enhed (& Varmtvand)

Vandbåret varme til Ude enhed fremløbs temp på 35-55°C Max 75°C

Kvalificeret VVS installatør og El-tekniker.

Luft til vand varmepumpe A++/A+++

Luft til vand-varmepumpe er en god og driftssikker måde at opvarme dit hus og dit varmevand. De er gode til Centralvarmeanlæg, det vil sige at har du et Gas, Olie, Pille fyr som varmeanlæg med vand for som varmebære til dine radiator og gulv varme system. Så kan en Luft til vand, være en løsning til opvarmning af dit hjem, virksomhed for at nedbringe CO2 udledningen og din varmeudgift

Vi har stor erfaring med at benytte Luft til Vand varmepumper til flere varmesystemer, (Radiator systemer af typen 1 stregs systemer, 2-strengs systemer, Kalorifer varme varmluft system)

Et Luft til Vand varmepumpe-anlæg er en stor investering, men det betaler sig hjem i lavere omkostninger til opvarmningen samt holdbarheden af anlægget.

Når i køber en Luft til Vand Varmepumpe hos Varmepumpemesteren så udføre vi analyse og dimensionering, udarbejder en rapport for grundlagt, til jeres kommende af valg varmepumpe og dens fremtidige El-forbrug, og med de 5 Års Fabriksgaranti bevirker det at i kan forudsige jeres kommende varme udgifter flere år frem i forbindelse med Finansieringen.

Varmepumpemesteren er en KMO (Autorisation for håndtering af Kølemidler)og VE-Godkendt Virksomhed, dette er Myndighedernes krav til en Kvalificeret virksomhed. Systemet er Tredive Parts Kontrolleret for at sikre at installation og varmepumpe opnår den ønskede kvalitet og effektivitet.

De mærker vi benytter, er erfarne anderkendte mærker, som har stor erfaring med produktionen af Varmepumpen og derns tilbehør. produktet fra anderkendt mærker er ikke nyt på verdensplan eller Europæisk plan. Anerkendte mærker har stor interesse i et renommé, og en garanti forpligtigelse at leve op til.

Varmepumpemesteren ’s leverandører er danske, så sikring af komponenter, reservedele og er tilgængelige i mange år frem.

Alle Varme og varmtvands installationer udføres af Autoriseret VVS-installatør og KMO godkendte Installatører

Et varmepumpe køb, hos Varmepumpemesteren er beregnet for de Skandinaviske/Danske forhold.

Panasonic Aquarea, Viessmann Vitocal, Hitachi Yutaki, Mitsubishi Ecodan fuld Fabriks Garanti. når Varmepumpemesteren Levere Varmepumpen og står for Monteringen.

Panasonic Aquarea, Quiet, Hitachi Yutaki, Hitachi Yutampo, Mitsubishi Ecodan, Silent, Zubadan, pool varmepumpe, Aquark,

Vi rådgiver så du overholder Lyd Niveau under 35 dB i skel, en korrekt dimensioneret og indkørt varmepumpe anlæg. laver sjældent unødig støj.

se vores anmeldelser på Anmeld håndværker og facebook.

En luft til Vand Varmepumpe bør altid have sin egen Elektriske forsyning. Som Indeholder fejlstrømsrelæ (HPFI), Sikring, og en KWh måler. Et lovligt Elektrisk tilslutnings-punkt ved inde enheden. Et godt til-lægs råd er også at installere transientbeskyttelse dette forlænger leve tid for de elektriske Print i Varmepumpen. Dette arbejde skal udføres af en Autoriseret El-installatør. (Bemærk dette er Tilkøb. Varmepumpemesteren kan formidle kontakt til Aut. El-installatør).

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT