Montering af varmepumper

Infomation om design & Installation.

Energistyrelsen vedrørende Økonomiske Drift foredele

Hvad er en Standardmontering af luft/luft varmepumper

Som standard monteres udendørsdelen af din luft til luft varmepumpe max. 3 meter fra indendørsdelen. Der bores 1 hul på ca. Ø 70 gennem en hulmur eller en trævæg til rør/slanger.

Slanger samt afløb og kobberrør monteres på varmepumpen, der tilsluttes til en eksisterende stikkontakt med jord samt tilstrækkelige ampere inden for 2 meter fra indendørsdelen. Indendørsdelen monteres indvendig på en lodret ydervæg så der kun skal bores ét hul og den udvendige del monteres på et fundament – enten væghængt eller på stativ (kundens forberedte).

Typisk ved montering af Jeres egen indkøbte Varmepumpe anlæg udføre vi dette på Regning opmålt efter forbrug.

Vi er KMO godkendt & Kontrolleret af Byggeriets Kvalitets kontrol.( 3. parts Kontrol)

 

Bestil Montering

Energistyrelsens Vejledning for

Luft/Luft Varmepumper her

 

Vi tilbyder en særlig løsning, hvor vi laver et solidt betonfundament, som sikrer ekstra lyddæmpning, bedre luftgennemstrømning samt et design, der passer bedre ind i de danske haver m.m. Yderligere laves der forberedelser til et varmepumpeskul, som efter ønske monteres ved senere lejlighed (bemærk dette er et tilkøb).

Se monteringseksempler på vores Facebook side her.

Montering af en luft til vand varmepumpe

Det anbefales Altid at hyre en Energi Teknolog for dimensionering af et Varmepumpe-centralvarmeanlæg. så Holdbarhed, Komfort og Drift økonomi harmonerer i en samlet harmoni.

Montering af en luft til vand varmepumpe kan kræve en besigtigelse af jeres hjem. For at vi kan finde den optimale placering af jeres nye varmepumpeanlæg,

vi kommer gerne ud og planlægger installationen i detaljer med jer.

Monteringskittet kan indeholder hele VVS, køle- (El installationen med KWh-Elmåler)*. Derudover så effektiviserer vi driftsikkerhed, evt. med ekstra frostbeskyttelse, lyddæmpning samt efterfølgende sikkerheds-certificering og godkendelse af installationen.

Kontakt os derfor, så vi kan finde en dag, hvor det passer dig, at varmepumpemesteren kommer forbi.

 

Bestil Rådgivning.

Energistyrelsen Vejledning for

Luft/Vand Varmepumper her

Vi kan montere enhver varmepumpe i alle situationer. Vi tilpasser monteringen til din situation i dialog med dig.

Kontakt os for et tilbud

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT