Investér trygt & Køb sikkert

Varmepumpemesteren er autoriseret KMO og VE-Godkendt Virksomhed

At vælge familiens og husstandens varmeløsning er en stor, svær og vigtig investering. Der er mange faktorer at overveje og huske på.

Når du køber en varmepumpeløsning hos Varmepumpemesteren, får du ikke kun en varmepumpe. Du kan være sikker på, at du får en:
+ Rentabel opvarmningsform
+ Miljø- og energibesparende varmekilde
+ Hurtig installation og enkel varmepumpe at anvende
+ Fremtidssikret varmeløsning med lang levetid
+ Opdateret software
Det kræver særlig autorisation og uddannelse at installere en varmepumpe, da der jo er tale om flygtige kølemidler,
der ikke skal slippe ud i naturen. Og der er tale om en ude enhed og en inde enhed, der skal forbindes perfekt for at virke
som en enhed. Alle Varmepumpemesterens montører laver kvalificeret installation, og vi vil også med stor fornøjelse rådgive dig i valget af den størrelse og varmepumpe, der passer til dit konkrete behov og
ønsker i præcis din bolig, sommerhus, kontormiljøet, butik, værkstedet, tekniske teknikrum og lagret.

Varmepumpemesteren er KMO og VE-Godkendt Virksomhed,

Dette er Myndighedernes krav til en Kvalificeret virksomhed. Systemet er Tredive Parts Kontrolleret for at sikre at installation og varmepumpe opnår den ønskede kvalitet og ydelse.
De mærker vi benytter, er erfarne mærker, som har stor og mange års erfaring med produktionen af Varmepumper.
fra 60 års erfaring. Og Ja Produktet er ikke nyt på verdensplan. Anerkendte mærker har stor interesse i et renommé, og en garanti forpligtigelse at leve op til.
Varmepumpemesteren ’s leverandører er danske, så sikring af Vare, komponenter og reservedele er tilgængelige i mange år frem.

Hvad er en VE-installatør?

En VE-installatør er en el- eller vvs-installatør, som er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen indenfor vedvarende energi (VE) på ét eller flere af følgende områder: Varmepumper, solceller, solvarme og biovarme.
En VE-installatør er en fagmand, der er specialist i forhold til valg af løsning, dimensionering, hensyn til evt. udbygningsmuligheder samt nye tekniske muligheder og eventuelle nye lovkrav, herunder Bygningsreglementet.
Energistyrelsen anbefaler forbrugere at anvende en VE-godkendt virksomhed til at installere vedvarende energianlæg.

Hvorfor vælge en VE-installatør?

Undgå fejl og få den mest optimale løsning.
En VE-installatør er specialuddannet i vedvarende energi og godkendt af Energistyrelsen. Det er din garanti for, at installatøren ved, hvad han laver og lever op til kravene om tilskud.
Alle VE-installatører med VE-INSTALLATØR-logo er medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne. Det betyder blandt andet, at du som kunde er dækket af TEKNIQs garantiordning og som boligejer dermed har mulighed for at få op til 150.000 kr. i tilfælde af forkert udført arbejde.
Fra 1. april 2021 stiller Energistyrelsen desuden som krav for tilskud, at installatørvirksomheden er VE-godkendt.

Hvordan får jeg et Fyr dit fyr-lån?

Regeringen og Finans Danmark har indgået et partnerskab med det formål at hjælpe danske borgere med at skifte deres olie- og gasfyr ud med mere bæredygtige alternativer som varmepumper. Det er et led i regeringens mål om at reducere afhængigheden af russisk gas og mindske Co2-udledningen i Danmark.

Den nye ordning, kendt som “Fyr dit fyr”, er et samarbejde mellem regeringen og landets pengeinstitutter. Den giver dig mulighed for at optage et lån på favorable vilkår, når du vælger at skifte dit gas- eller oliefyr ud med en varmepumpe eller en anden mere miljøvenlig energikilde.
Den 24. marts 2023 vedtog Folketinget også en lov om etablering af statsgaranti på lån til udskiftning af olie- eller gasfyr i landdistriktsområder uden for fjernvarmenettet. Dette skridt yder yderligere støtte til dem, der ønsker en billigere varmekilde og tage del i den grønne omstilling.
Med “Fyr dit fyr”-ordningen og den nye lovgivning om statsgaranterede lån, er det nu blevet billigere og lettere for boligejere at investere i en miljøvenlig varmepumpe.

læs mere her

I takt med stigende priser vil en energirenovering af din bolig ofte give gode besparelser på din energiregning, men også øge din boligs værdi. Derudover er der sundhedsmæssige gevinster såsom et bedre indeklima samt mindre udledning af CO2.
Med én enkel, online og uforpligtende ansøgning, vil du indenfor 48 timer have modtaget lånetilbud fra op til 17 anerkendte banker. Prøv låneberegneren og se dine muligheder.

Skal Service Finans hjælpe Beregn dit lån

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT