R

Hvor skal din luft til luft varmepumpe bruges?

Fritidshuse,

sommerhuse og kolonihaver

Varmepumper, der egner sig til periodisk opvarmning med vinter venligeholdelse.

Helårsboliger

og opholdslokaler

​Varmepumper, der egner sig til opvarmning hele året. Høj Cop ved Lave temperature 

Kontorer, butikker, caféer

og opbevaring af vin og grønt

Varme- og kølesystemer, særligt egnede til
mindre teknikrum og opbevaring.

Teknikrum, værksted

og lagerlokaler

Varme- og kølesystemer, særligt egnede til større lokaler – redundans, præcisionsstyring, backupsystemer.

Anerkendte mærker og Lydsvage A++/ A+++, Luft til Luft varmepumper

En Luft til Luft kan være en løsning til opvarmning.

Luft til luft-varmepumpe er en god og driftssikker måde at opvarme med, da det reducere CO2 Udledningen og sænker Energiforbruget, de spiller en stor rolle i Regeringens 2030 Mål.

For Forbrugere af mindre fyr og brændeovne

Gas, Olie, Pille og brænde fyret, hjem, fritidshuse, og kontorer. der kan det være en fordel at supplere med en Luft til luft Varmepumpe besparelsen på op til 2/3 dele, af det eksisterende brændsel forbrug. og den regulere selv når det bliver koldt efter endt fyring i brændeovnen.

Et andet alternativ hvor vi ser en god mulighed for at supplere med en Luft til Luft varmepumpe. Er hvor kunden har en mindre brugsvandsvarmepumpe til central varme og varmt vand. Der vælger de mange gange at supplere med en Luft til Luft varmepumpe for at opnå et sikkert komfortabel stue temperatur. Om det er Køling eller varme der er behov for så kan løsningen her levere begge dele.

Vi har flere løsninger på Luft til Luft anlæg

  • Den Traditionelle 1 til 1 løsning. En inde og en ude enhed.
  • Multi systemer hvor vi har en udeenhed og flere forskellige inde enheder. Flere rum og lokaler hvor disse er at fortrække.
  • PACI-systemer, til store Kontorer, Lokaler, haller
  • PACI-pro til Køling af Blomsterbutik, Grønthandler, Ostebutik, Vinbutik, Kiosker, Teknik rum, Lager lokaler.
  • Et Luft til Luft varmepumpe anlæg er en nem og god investering for lokaler og huse det betaler sig i hjem få lavere omkostninger på opvarmning.
  • Sammensæt flere forskellige inde enheder eks.  Traditionelle  væghængte et forskelle udformninger,  Gulvkonsoller, loft monteret enheder. Indbygget og Skjulte enheder
  • 1 til 1(2). Varmtvand og Multi system der er egnet til sommerhuse, der kan lave varmt vand og Varm eller kold luft til lokalet.

Hos Varmepumpemesteren vurderer vi altid behovet.

Dette bevirker at du kan glæder dig til din kommende Komfort.

En Luft til Luft Varmepumpe Kan reducere Støv, vira og lugtgener i lokalet.

Vores varmepumper har alle indbygget Fnug og støv filter, Nogle af modellerne kan også Ionisering af Luften, således reducere dette også Luft gener.

Naturens velværefordele er velkendte – men kender du hydroxylradikalernes kraft? Hydroxylradikaler (også kendt som OH-radikaler) findes til overflod i naturen og hæmmer forurenende stoffer, virusser og bakterier for at gøre rent og fjerne lugt. nanoe™ X-teknologi kan tage disse utrolige fordele indenfor, så hårde overflader og bløde møbler kan blive renere og inde miljøet et rarere sted at være, uanset om det er hjemme, på arbejde, på hoteller, i butikker, i restauranter osv.

Varmepumpemesteren er KMO og VE-Godkendt Virksomhed,

Dette er Myndighedernes krav til en Kvalificeret virksomhed. Systemet er Tredive Parts Kontrolleret for at sikre at installation og varmepumpe opnår den ønskede kvalitet og ydelse.

De mærker vi benytter, er erfarne mærker, som har stor og mange års erfaring med produktionen af Varmepumper.

fra 60 års erfaring. Og Ja Produktet er ikke nyt på verdensplan. Anerkendte mærker har stor interesse i et renommé, og en garanti forpligtigelse at leve op til.

Varmepumpemesteren ’s leverandører er danske, så sikring af Vare, komponenter og reservedele er tilgængelige i mange år frem.

De mest almindelige mindre varmepumper kan køre fra en Stikkontakt eller udtag da deres faste Ampere forbrug overstiger ikke 6A.

Kun større Multi, og PACi luft til luft Varmepumpe bør altid have sin egen Elektriske forsyning. Som anbefales Indeholde fejlstrømsrelæ (HPFI), Sikring, og en KWh måler.

Et lovligt Elektrisk tilslutningspunkt ved inde eller udeenheden afhænger af model. Et godt råd er også at installere Transientbeskyttelse dette forlænger de elektriske Print i Varmepumpen. Dette skal udføres af en Autoriseret El-installatør. (Bemærk dette er Tilkøb. Varmepumpemesteren kan formidle kontakt til Aut. El-installatør).

Vi fører flere mærker. Vores top mærke er “Panasonic”, “Mitsubishi Electric”, “Vølund”, “Hitachi Airhome”, “Daikin”.

vi har flere mærker så spørg gerne vis du har et særligt ønske.

Kendt modeller Panasonic CZ25WKE, Flagskib, HZ25XKE, HZ35XKE, Etherea NZ25YKE, NZ35YKE, NZ50YKE, Gulvmodel, Z25ufe, Z35ufe. Mitsubishi Electric: Hero 25, Hero 35, LN25, LN35, LN50, Compact Fighter, Hr Cool. Hitachi: Airhome 600,

Jeres varmepumpe køb, hos Varmepumpemesteren er beregnet og dimensioneret efter Skandinaviske forhold.

Alle Varmepumpemesterens mærker er med Lov bestemt Garanti som minimum. Serie nr. kan spores tilbage til Importøren.

Panasonic, yder op til 5 års fuld Fabriks Garanti. når Varmepumpemesteren Levere Varmepumpen og står for Monteringen. nogle kan udvides til 10 Års Kompressor garanti.

“Mitsubishi Electric” Garanti føres af Varmepumpemesteren og Importøren. denne kan udvides til Garantier på 5  og nogle kan udvides til 10 Års Kompressor garanti.

se vores anmeldelser på Anmeld håndværker og facebook.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT