Serien ADC K-gen . Split system m. kølerør med R 32.  A++/A+++ 

Produceret fra 2023 på den ny Europæiske Fabrik I Pilsen  

Systemet er udført i i 2 enheder der forbindes med kølerør imellem den indre del med varmeveksler, elektrisk varmelegeme og ydre enhed som er selve Varmepumpen. dette bevirker at systemets evne til at mod stå hård frost er meget stærkt. varmepumpen producere varme helt ned til -25°C, elektriske varmelegeme Supplere og fungere også som backup. yderligere kan systemet Afrime fra Varmtvandbeholderen. og er derfor mindre Afhængig af Akkumulerings beholder.
Mellem Temperatur system og anbefalet med drift temp. på 55°C, kan levere 60°C ned til -10°C Maks drift Temperatur er 75°C Mindste udedel, i grafitgrå.
ADC er gulvstående med indbygget Varmtvandsbeholder, vandpumpe og magnefit filter
Flere anlægs størrelser, 3,0 – 9,0 Kilowatts varme, Varmepumpe ydelse. Plus Elekstrisk varme. System effekt op til 15 KW. (50 – 370 Kvm)
R32 kølerør (Ingen Vand der kan fryse uden for husets Klimaskærm) Nem føring af Rør og kabler imellem inde og ude enhed.

400V 9-12 KW T-cap serien (op til 450 Kvm) og SDC (den væghængte version) forventes leveres fra 2024.

PANASONIC Aquarea Generation K. R32 Split System . A++/A+++  All in one

PANASONIC Aquarea K-gen ALL IN ONE A++/A+++

Generation K.  Split System 2023 (R32 kølemiddel imellem inde og ude enhed Frost sikker) 6 Størrelser

Aquarea All in One leverer både varmt brugsvand og opvarmning til radiatorer og gulvvarme fra en enkelt, integreret enhed. Aquarea ALT-I-ET Generation K. Det perfekte system til mange Huse. Naturlig kraft – til varme og varmt brugsvand. i både et og 2 stregs sytemer.

Kølerør imellem Inde og Ude enheden  gulv stående og Væghængte veksler systemer 3,0 -12,0 Kilowatt. 2 Størrelser af Elektrisk Varmelegeme.
Frost sikret udeenhed.

K-Generations system. ( 20 – 355 m2 )

 • Aquarea ALT-I-ET Generation K
 • 185 liters Varmtvands beholder (1-5 pers)
 • Varme til Gulvvarme, 1-Stregs og 2-Stregs Radiator system
 • Fra 3 kW til 9 kW ( T-cap 9 & 12 KW  400v leveres fra 2024)
 • Anbefalet drift 35-55°C Lav Temperatur 60°C ned til -10°C  Maks Temp 75°C
 • Bevarer sin kapacitet selv ved -25 grader uden effekt tab.
 • Lille ude del Grafit Grå ude enhed
 • Indbygget Cirkulationspumpe,
 • 3 vejs ventil til Brugsvands prioritering,
 • Sikkerhedsventil på varme kreds og varmtvandsbeholder
 • Trykekspansionsbeholder.
 • Kan Afrime fra Varmtvandsbeholder,

Luft til vand varmepumpe A++/A+++

Luft til vand-varmepumpe er en billig og driftssikker måde at opvarme dit hus og dit vand.

Anvendes til Centralvarmeanlæg, det vil sige at har du et Gas, Olie, Pille varmeanlæg med vand for som varmebære til dine radiator og gulv varme system.

Så kan en Luft til vand, være en løsning til opvarmning af dit hjem. Vi har erfaring med at benytte Luft til Vand varmepumper til flere varmesystemer,

Radiator systemer af typen 1 stregs systemer, 2-strengs systemer, Kalorifer varme varmluft system, dog kan det betyde at noget skal til passes før, at du får den fulde effekt ud af anlægget.

 

Et Luft til Vand varmepumpe anlæg er en stor investering for hjemmet, men det betaler sig hjem i lavere omkostninger til opvarmningen samt holdbarheden af anlægget. I Danmark er produktet forholdsvis nyt

Og det har betydet at installation, dimensionering af varmepumpen og eksisterende varmeanlæg ikke er altid er tilpasset korrekt, og der af mange kedelige historier med anlæg der ikke har fungeret korrekt.

 

Hos Varmepumpemesteren udarbejder vi en rapport for grundlagt til jeres kommende dimensionering af varmeanlægget.  Dette bevirker at du kan forudsige dine kommende varmeforbrug og kvalitetssikre flere år frem.

Varmepumpemesteren er KMO og VE-Godkendt Virksomhed, dette er Myndighedernes krav til en Kvalificeret virksomhed. Systemet er Tredive Parts Kontrolleret for at sikre at installation og varmepumpe opnår kvalitetten.

 

De mærker vi benytter, er erfarne mærker, som har stor erfaring med produktionen af Varmepumpen.

De har op til 60 års erfaring. Og Ja produktet fra anderkendt mærker er ikke nyt på verdensplan eller Europæisk plan.

Anerkendte mærker har stor interesse i et renommé, og en garanti forpligtigelse at leve op til.

Varmepumpemesteren ’s leverandører og producenter er danske, så sikring af Vare, komponenter, reservedele og Reklamations sager er tilgængelige i mange år frem.

En luft til Vand Varmepumpe bør altid have sin egen Elektriske forsyning. Som Indeholder fejlstrømsrelæ (HPFI), Sikring, og en KWh måler.

Et lovligt Elektrisk tilslutningspunkt ved inde enheden. Et godt tillægs råd er også at installere transientbeskyttelse dette forlænger leve tid for de elektriske Print i Varmepumpen.

Dette arbejde skal udføres af en Autoriseret El-installatør. (Bemærk dette er Tilkøb. Varmepumpemesteren kan formidle kontakt til Aut. El-installatør).

 

Alle Varme og varmtvands installationer udføres af Autoriseret VVS-installatør og Kmo godkendte Installatører

Jeres varmepumpe køb, hos Varmepumpemesteren er beregnet for de Skandinaviske/Danske forhold.

 

Panasonic Aquarea, Mitsubishi Ecodan, Hitachi Yutaki yder op til 5 års fuld Fabriks Garanti. når Varmepumpemesteren Levere Varmepumpen og står for Monteringen.

 

Panasonic Aquarea, Quiet, Hitachi Yutaki, Hitachi Yutampo, Mitsubishi Ecodan, Silent, Zubadan,

pool varmepumpe, Aquark, Lav Støj Niveau under 35 dB i skel,

se vores anmeldelser på Anmeld håndværker og facebook.

Kontakt os her

Vi kommer GRATIS og uforpligtende ud og hjælper dig med hvilken varmepumpe, der dækker dit hjem og dine behov optimalt

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT