Serien ADC L-gen . Split system M. kølerør med

Naturligt kølemiddel R 290.  A++/A+++ 
Produceret fra 2023 på den ny Europæiske Fabrik I Pilsen  

Systemet er udført i 2 enheder Inde og Ude, simple installations teknik hvor det kun er Vandbåret Varmerørs føringen i mellem ude og inde installation, er dog begrænset da transmission tab, rør og efter isolering fylder noget mere. ydre enhed som er selve Varmepumpen og varmeveksler. og indre enhed med elektrisk varmelegme, vandpumpe og magnefit filter
Varmepumpen producere varme helt ned til -25°C, elekstriske varmelegme Supplere og fungere også som backup. yderligere kan systemet Afrime fra Varmtvansbeholderen. og er derfor mindre afhængig af Akkumoleringsbuffer beholder.
Høj Temperatur systemet og kan levere 60°C ned til -10°C
Maks drift Temperatur er 75°C udedel, i grafitgrå.
ADC er gulvstående med indbygget Varmtvandsbeholder
Flere anlægs størrelser, 5,0 – 9,0 Kilowatts varme, Varmepumpe ydelse. Plus Elekstrisk varme. System effekt op til 15 KW. (100 – 270 Kvm)
Systemet skal tilføres Frost-ventiler for at sikre anlægget ved stop i frostvejr.

PANASONIC Aquarea L-Gen ALL IN ONE A++/A+++

Generation L. R290 Split System . A++/A+++ 2023 (Vand som varmebære til ude enhed) 3 størrelser

Aquarea All in One leverer både varmt brugsvand og opvarmning til radiatorer og gulvvarme fra en enkelt, integreret enhed. Aquarea ALT-I-ET Generation L. Det perfekte system til mange Huse. Naturlig kraft – til varme og varmt brugsvand. i både 1 og 2 stregs Radiatorer systemer.

Vand som varmebære imellem Inde og Ude enheden  gulv stående og Væghængte veksler systemer 5,0 -9,0 Kilowatt. 2 Størrelser af Elektrisk Varmelegeme.
Der skal udføre mekanisk Frost sikring af ude enheden

K-Generations system. ( 60 – 300 m2 )

 • Aquarea ALT-I-ET Generation K
 • 185 liters Varmtvands beholder (1-5 pers)
 • Varme til Gulvvarme, 1-Stregs og 2-Stregs Radiator system
 • Kalorifer varmeblæser
 • 3 størrelser af ude enheder 5 kW til 9 kW
 • Anbefalet drift 35-60°C Lav Temperatur 60°C ned til -10°C  Maks Temp 75°C
 • Bevarer sin kapacitet selv ved -25 grader uden effekt tab.
 • Ude del Grafit Grå ude enhed
 • Indbygget Cirkulationspumpe,
 • 3 vejs ventil til Brugsvands prioritering,
 • Sikkerhedsventil på varme kreds og varmtvandsbeholder
 • Trykekspansionsbeholder.
 • Kan Afrime fra Varmtvandsbeholder,

Luft til vand varmepumpe A++/A+++

Luft til vand-varmepumpe er en billig og driftssikker måde at opvarme dit hus og dit vand.

Anvendes til Centralvarmeanlæg, det vil sige at har du et Gas, Olie, Pille varmeanlæg med vand for som varmebære til dine radiator og gulv varme system.

Så kan en Luft til vand, være en løsning til opvarmning af dit hjem. Vi har erfaring med at benytte Luft til Vand varmepumper til flere varmesystemer,

Radiator systemer af typen 1 stregs systemer, 2-strengs systemer, Kalorifer varme varmluft system, dog kan det betyde at noget skal til passes før, at du får den fulde effekt ud af anlægget.

 

Et Luft til Vand varmepumpe anlæg er en stor investering for hjemmet, men det betaler sig hjem i lavere omkostninger til opvarmningen samt holdbarheden af anlægget. I Danmark er produktet forholdsvis nyt

Og det har betydet at installation, dimensionering af varmepumpen og eksisterende varmeanlæg ikke er altid er tilpasset korrekt, og der af mange kedelige historier med anlæg der ikke har fungeret korrekt.

 

Hos Varmepumpemesteren udarbejder vi en rapport for grundlagt til jeres kommende dimensionering af varmeanlægget.  Dette bevirker at du kan forudsige dine kommende varmeforbrug og kvalitetssikre flere år frem.

Varmepumpemesteren er KMO og VE-Godkendt Virksomhed, dette er Myndighedernes krav til en Kvalificeret virksomhed. Systemet er Tredive Parts Kontrolleret for at sikre at installation og varmepumpe opnår kvalitetten.

 

De mærker vi benytter, er erfarne mærker, som har stor erfaring med produktionen af Varmepumpen.

De har op til 60 års erfaring. Og Ja produktet fra anderkendt mærker er ikke nyt på verdensplan eller Europæisk plan.

Anerkendte mærker har stor interesse i et renommé, og en garanti forpligtigelse at leve op til.

Varmepumpemesteren ’s leverandører og producenter er danske, så sikring af Vare, komponenter, reservedele og Reklamations sager er tilgængelige i mange år frem.

En luft til Vand Varmepumpe bør altid have sin egen Elektriske forsyning. Som Indeholder fejlstrømsrelæ (HPFI), Sikring, og en KWh måler.

Et lovligt Elektrisk tilslutningspunkt ved inde enheden. Et godt tillægs råd er også at installere transientbeskyttelse dette forlænger leve tid for de elektriske Print i Varmepumpen.

Dette arbejde skal udføres af en Autoriseret El-installatør. (Bemærk dette er Tilkøb. Varmepumpemesteren kan formidle kontakt til Aut. El-installatør).

 

Alle Varme og varmtvands installationer udføres af Autoriseret VVS-installatør og Kmo godkendte Installatører

Jeres varmepumpe køb, hos Varmepumpemesteren er beregnet for de Skandinaviske/Danske forhold.

 

Panasonic Aquarea, Mitsubishi Ecodan, Hitachi Yutaki yder op til 5 års fuld Fabriks Garanti. når Varmepumpemesteren Levere Varmepumpen og står for Monteringen.

 

Panasonic Aquarea, Quiet, Hitachi Yutaki, Hitachi Yutampo, Mitsubishi Ecodan, Silent, Zubadan,

pool varmepumpe, Aquark, Lav Støj Niveau under 35 dB i skel,

se vores anmeldelser på Anmeld håndværker og facebook.

Kontakt os her

Vi kommer GRATIS og uforpligtende ud og hjælper dig med hvilken varmepumpe, der dækker dit hjem og dine behov optimalt

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT