Hjemmebesøg til valg af Varmepumpeløsning

795,00 kr.

Bestil Rådgivning og Besigtigelse

Til varmepumpe løsning.

  • Udformning af  et godt projekt
  • Udredning af muligheder for en god Installation.
  • Et mere konkret tilbud, der tager udgang i dine muligheder og ønsker
  • hjemmebesøg- vi kontakter dig den først kommende hverdag for nærmere. 

Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om den bedste løsning

Uanset om det er luft til luft eller luft til vand, varmepumpe, kan det nogle gange være svært at se sig ud af. Derfor har du mulighed for at få en fagmand fra Varmepumpemesteren på hjemmebesøg, så du bliver tilfreds med resultatet.

Vi kan sørge for det meste, men det i bør have klar til Samtalen.

Størrelsen på det område vi skal Varme/køle. Hvilken Energikilde i bruger i dag. Olie, Gas, Brænde, træpiller og hvor meget Energi i bruger i dag pr. År. hvor mange der benytter bad Dagligt og Tag gerne billeder eller lignede og send til os.

Når vi finder den varmepumpe løsning der passer dig bedst, kan vi sørge for både levering og montering. Du aftaler bare med os hvornår og hvad du ønsker og sammen finder vi det der skal til, for at du bliver tilfreds.

Næsten ingen begrænsninger!

Kontakt Varmepumpemesteren og få en snak pr. tlf. eller mail, så laver vi en aftale og finder ud af hvordan vi bedst kan hjælpe med den perfekte løsning.

Hvornår er et hjemmebesøg relevant?

Det kunne være spørgsmål om størrelse, hvordan placere man? Eller hvor skal varmepumpen installeres, for at give den bedste effekt og måske sidde eller stå mest diskret?
Eller skal den lokale sportsforening, firma eller institution have en Varmepumpe løsning og hvordan det skal gøres, for at få det optimale ud af det?

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT