Hitachi Airhome 600 Inkl. Std. Montering.

WiFi styring
• Med AirCloud Home app’en kan du styre temperaturen uanset om du er hjemme eller ude af huset.
• App’en giver dig også mulighed for at holde styr på pumpens energiforbrug.

SleepSense
Sleep-funktionen registrerer, når du sover og justerer temperaturen i soveværelset, så du får en behagelig nattesøvn og sikrer lavest muligt energiforbrug.

Lydsvag
Specielt buede ventilatorblade reducerer lydniveauet, når de skærer gennem luften.

Smart Eco rumføler
Den indbyggede rumføler registrerer, om der er bevægelse i rummet og skruer ned for effekten for at reducere energiforbruget, når du ikke er der.

Fordeler luft i dit rum
AirHome giver en effektiv luftfordeling med en kastelængde på op til 24 m. Med den lodrette og vandrette udblæsningsfunktion får du en høj grad af komfort og en gennemgående god og ensartet temperatur, uanset hvor du er i rummet.

0,5°C temperaturkontrol
Indstil temperaturen i trin på 0,5°C interval.

Flere timere
Ved hjælp af AirCloud Home kan du indstille varmepumpen med op til 6 forskellige On/Off tider og temperatur-indstillinger tilpasset din hverdag.

Gem dine favorit indstillinger
Gem dine yndlingsindstillinger og aktivér hurtigt din mest brugte kombination af tilstand, temperatur og blæserhastighed med en knap på fjernbetjeningen.

KOMFORTABEL HELE ÅRET RUNDT
.....................................................................................................................................................................
Vinter eller sommer - selv med ekstreme temperaturer vil AirHome 600  sørge for at skabe en ideel atmosfære og et godt indeklima. Med den perfekte vedligeholdelsesvarme funktion kan du holde en jævn og
frostfri temperatur, hvilket gør pumpen perfekt til sommerhuset eller garagen.

Stresstestet
Alle varmepumper fra Hitachi er stresstestet for ekstreme belastninger. Derudover kombinerer det unikke SafeGuard-system elektrisk og mekaniske funktioner, der beskytter udedelen mod ekstremt vejr og elektriske spændingsudsving

Kompakt og diskret model
Ultrakompakt. Med kun 78 cm i bredden er AirHome 600 en af markedets mest kompakte indedele, hvilket gør den meget nem at placere og installere. Den kan for eksempel let monteres over en dør.

FrostWash
Over tid kan der ophobes støv og snavs i din varmepumpe, hvilket reducerer mængden af luft, der kan strømme gennem den, og gør den mindre kraftfuld over tid. Hitachi FrostWash-teknologien renser  pumpen og hjælper med at opretholde ydeevnen af din AirHome 600 luft til luft varmepumpe i mange år frem.

Eksklusive funktioner til bedre indeklima
Takket være forfilteret, anti-virus filteret, varmevekslerrenseren og Aqtiv Ion-ionisatoren neutraliserer AirHome 600 forurenende stoffer som virus, bakterier og lugte og skaber et sundere og renere indeklima.

Standard montage luft til Luft Varmepumper

  • Dækker Væghængte og Gulvstående inde enheder
  • Split system,(Kølemiddel imellem inde og ude enheder) 
  • Afløbsforbindelse fra inde enhed med naturligt fald
  • Indeholder 2 meter Kanal standard hvid, (farver kan ændres dog tilkøb)
  • Standard Vægbeslag
  • Standard  Kølerørs fyldning op til 7 meter

Der udføres kvalitets sikrings skema ved endt montering. For tredje parts evaluering.

  • Varmepumpemesterens Indregulering, efter Installation. og Varmepumpe producentens anbefalinger*.
  • Panasonic Pro Partner giver op til 5 Års Fabriks Garanti.
  • Fyldestgørende rapport af drifts-/sikkerheds-forhold med tredive parts kontrol (dokumentation) 
  • Vi benytter Autoriseret personale:  Køle-Tekniker, El-tekniker. VE-installatør, Med mere end 25 Års erfaring. Og personlige Autorisationer. 
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT