Tilbud

Daitsu Varmepumpe A+ inkl. std. Montering

8.999,00 kr.

Varmepumpe teknologi fra verdens største producent af varmepumper og klimaanlæg Gree.

Daitsu Agio 12KDG er en meget energieffektiv og støjsvag luft til luft varmepumpe, som fungerer ved varmedrift helt ned til – 15°C. Varmepumpen anvender det miljøvenlige R32-kølemiddel og opnår en imponerende SCOP på 4,40 W/W.

Agio 12KDG har desuden indbygget WIFI, som giver dig fuld kontrol over varmepumpens funktioner og energiforbrug – uanset hvor du befinder dig.

Egenskaber:
• Agio 12KDG anvender det miljøvenlige kølemiddel R32
• Højeste effektivitet på A++ og meget kort tilbagebetalingstid
• Indbygget WIFI – styr varmepumpen via din smartphone, tablet eller PC
• Funktion til vedligeholdelsesvarme (+8 °C) og effektiv helt ned til – 15°C
• Yderst støjsvag drift med et indendørs lydniveau på kun 25-40 dB(A)

  • Køleeffekt 1,00 – 3,800 Kw
  • Varme effekt 1,20 – 3,783 Kw
Kategori:

BESKRIVELSE

NY GENERATION AF WI-FI CONTROLLER
varmepumpen har et integreret Wi-Fi-modul, hvilket gør det muligt at styre pumpen eksternt – uanset hvor du er. Ved hjælp af Smart Gree-mobilappen kan du tænde og slukke klimaanlægget samt indstille dens driftsformer og temperatur direkte fra din smartphone eller tablet. Dette hjælper dig med at bevare et behageligt indeklima, så du føler dig tilpas hver gang, du kommer hjem.

INDBYGGET IONISATOR FOR ET BEDRE INDEKLIMA
Varmepumpens indbyggede ionisator giver dig en renere og mere frisk luft i dit hjem eller på dit kontor. Den udsender negativt ladede ioner, der har evnen til at dræbe mange af de skadelige bakterier, samtidig med ubehagelige lugte neutraliseres.

VARMER DIT HJEM OP – SELV VED LAVE UDETEMPERATURER
Med Daitsu forlader varmen ikke dit hjem, og selv på de koldeste vinterdage vil pumpen cirkulere varmen. Dette er takket være den specielt designede klimaanlægskompressor, kompressorens krumtapvarmer og drypbakken. Disse 3 elementer garanterer pumpens drift i opvarmningstilstand, selv når temperaturen siger -22°C udenfor.

INTELLIGENT AFRIMNING
Daitsu varmepumpen har teknologi til at detektere frostdannelse på udedelen. Når pumpen opdager is på udedelen, begynder den automatisk at arbejde i afrimningstilstand, når det er nødvendigt. Dette i modsætning til andre klimaanlæg, der periodisk selv starter denne funktion – selv når der ikke er behov for det. Det sparer energi og forbedrer klimaanlæggets effektivitet ved opvarmning.

AUTOMATISK RENS
Varmepumpen bruger en ny teknologi med forbedrede aluminiumsfinner, som ikke tillader, at der samles støv i indedelen. Efter at have været slukket i køletilstand fortsætter indedelens ventilator med at køre i noget tid. Derved skylles støvet væk med hurtigt bevægende kondenseret vand. Med andre ord så rengør og tørrer varmeveksleren sig selv. Det forhindrer fugtopbevaring og skimmelvækst, som kan forårsage sundhedsmæssige problemer.

TURBO KØLEFUNKTION
Bliver sommeren for varm, kan du aktivere turbo tilstanden ved hjælp af “turbo” knappen. Herved sørger en større og stærkere luftstrøm for at nå den indstillede temperatur på kortest mulig tid.

SØVNTILSTAND
I søvntilstand kan du justere temperaturen til at stige eller falde, efter du er faldet i søvn, og før du vågner. Det giver en bedre søvn, og du føler dig frisk og veludhvilet om morgenen.

Flere-TRINS VENTILATOR
Flere trins ventilatorindstillinger giver dig præcis kontrol over luftstrømmen. Takket være dette, kan du indstille det perfekte niveau og den ønskede komfort med bare et enkelt tryk på en knap.

ELEGANT DESIGN
Varmepumens indedel har en dejlig afrundet form. Dens laterale konturer er fremhævet af kromelementer, der giver et elegant look til resten af pumpen.

R32 – DET MILJØVENLIGE KØLEMIDDEL
Daitsu luft-til-luft varmepumpen bruger det nyeste miljøvenlige kølemiddel (freon) R32, der ikke har den negative indvirkning på miljøet, som andre kølemidler har. Dets ozonnedbrydningspotentiale er 0, hvilket betyder, at det ikke skader ozonlaget og har mindst mulig effekt på den globale opvarmning.

OPLYST LED DISPLAY PÅ FJERNBETJENING
Fjernbetjeningen til varmepumpen har et oplyst LED backlight display, hvilket gør det muligt at styre pumpen, selv i rum uden lys.

AUTOMATISK AFFUGTNING
Når du har benyttet luft-til-luft varmepumpen som aircondioner eller brugt den til at affugte eller køle et rum, vil den fortsat køre, efter pumpen er stoppet – for at tørre luften og forhindre eventuel mugvækst.

LÅSBAR FJERNBETJENING
Det er muligt at låse fjernbetjeningen, så eksempelvis børnene ikke har mulighed for at ændre på indstillingerne.

LED DISPLAY
Daitsu luft-til-luft varmepumpen har et LED display direkte på indedelen, så du altid kan se den satte temperatur.

“I FEEL” MINISENSOR
I fjernbetjeningen, er der en indbygget “I feel” sensor, som gør det muligt at indstille temperaturen efter, hvor fjernbetjeningen ligger.

AUTOMATISK GENSTART VED STRØMSVIGT
I tilfælde af strømsvigt vil pumpen automatisk starte op igen og have husket alle indstillinger. Den fortsætter, hvor den slap – og du skal ikke bekymre dig.

BRED ARBEJDSTEMPERATUR
Ved køling kan pumpen operere selv ved -15 grader, hvilket er ideelt til eksempelvis et serverrum. I opvarmningstilstand, kan pumpen køre selv ved udendørs temperaturer på ned til -22 grader. Derudover har pumpen en “8-graders funktion”,  der sørger for, at eventuelle rum, som ikke bliver brugt, kan holdes frostfrie.

24-TIMERS FUNKTION
Denne funktion, gør det muligt  at indstille præcis hvornår op døgnet pumpen skal tænde og slukke.

VARM START
Pumpen forhindrer blæserne i at sende kold luft rundt i lokalet ved opstart, hvis pumpen er sat til at varme.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT