Varmepumpemesteren har mange års erfaring

Varmepumpemesteren har mange års erfaring

Virksomheden er beliggende i Roskilde og udspringer af Jyllinge ved Roskilde Fjord. Varmepumpemesteren har mere end 20 års erfaring i kølebranchen.

Vi har mange års erfaring med rådgivning og installation vedrørende energiløsninger og ikke mindst opsætning af varmepumpeanlæg. Varmepumpemesteren opsætter klimaanlæg i det meste danmark og store dele af Syd østlige Sverige. Vi kører hovedsageligt i områderne Nord Sjælland, Midt og vest Sjælland,

Disse områder er der fortsat en del opvarmning på Olie, Gas eller Traditionel El-varme, som inden for en årrække skal være udskiftet til Løsninger som køre på alternativ energi (Grøn Energi ). Varmepumpemesteren vil rådgive dig i valg af varmepumper, både luft til luft og luft til vand, så du har et beslutningsgrundlag for din kommende Varmeløsning som forbedre jeres Komfort

Ønsker du, at sommerhuset er varmt, eller køligt, når du kommer frem, så tal med os om en fjernbetjent varmepumpe, som du styrer over din smart-phone. Vi har de stærkeste modeller og leverandører på markedet og kan rådgive dig frem til den helt rigtige løsning.

Der kan ydes op til 5 års garanti på klimaanlæg og varmepumper.

Vi leverer altid et solidt håndværk. Investerer du i et nyt anlæg hos os, har du krav på en en god oplevelse og en installation i topkvalitet, som holder i hele varmepumpens levetid.

Derfor giver vi dig også mulighed for at få en servicekontrakt med til dit anlæg, så du er sikker på, at alt virker optimalt, når du skal bruge anlægget. Det kalder vi sund fornuft!

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål til dit varmeprojekt – vi kan også rådgive dig i forhold til at søge tilskud fra staten om energiforbedringer.

Varmepumpemesterens partnere

Varmepumpemesterens partnere

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT