Lidt om Varmepumpemesteren og Luft til vand varmepumpe A++/A+++

Luft til vand-varmepumpe er en god, nem og driftssikker måde at opvarme dit hus og dit varmevand på.

Gode varmepumper til centralvarmeanlæg er typisk til radiatorer og gulvvarme systemer, det vil sige at har du et Gas, Olie, Pille/brænde- fyr som varmeanlæg. Så kan en Luft til vand, være en fremtidig løsning til opvarmning af dit hjem, for at nedbringe CO2 udledningen og din varmeudgift.

Vi har stor erfaring med at benytte Luft til Vand varmepumper til flere varmesystemer, med vand for som varmebære (Radiator systemer af typen 1 stregs systemer, 2-strengs systemer, Kalorifer varme varmluft system meget høje fremløbs temperature)

Et Luft til Vand varmepumpe-anlæg er en god investering, som betaler sig hjem i lavere omkostninger til opvarmningen samt holdbarheden af anlægget.

Når i køber en Luft til Vand Varmepumpe hos Varmepumpemesteren så udføre vi analyse og dimensionering, udarbejder en rapport for grundlagt, til jeres kommende af valg varmepumpe og dens fremtidige El-forbrug, og med 5 Års Fabriksgaranti som vores leverandøre levere bevirker det at i kan forudsige jeres kommende varme udgifter flere år frem i forbindelse med Finansieringen.

Varmepumpemesteren er en Godkendt KMO og VE installatør (Autorisation for håndtering af Kølemidler og dimensionering af varmeanlæg) Virksomhed, dette er Myndighedernes krav til en Kvalificeret virksomhed. Systemet er Tredive Parts Kontrolleret for at sikre at installation og varmepumpe opnår den ønskede kvalitet og effektivitet hos dig og på myndihedsplan.

De mærker vi benytter: er erfarne, testede og anderkendte mærker (Danske, Europæiske og Globale), som har stor erfaring med produktionen af Varmepumpen og dens tilbehør. produktet fra anderkendt mærker er ikke nyt på verdensplan eller Europæisk plan. Anerkendte mærker har stor interesse i et renommé, og en garanti forpligtigelse at leve op til.

Mærker : Panasonic Aquarea med SG Ready & Quiet funktion, Mitsubishi Electric Silent og Zubadan. Viessmann Vitocal, Hitachi Yutaki, Hitachi Yutampo, Pool varmepumpe Aquark,

Varmepumpemesteren ’s leverandører er danske, så sikring af komponenter, reservedele og er tilgængelige i mindst 10 år fra sidste produktions dato.

Alle Varme og varmtvands installationer udføres af Autoriseret VVS-installatør og KMO godkendte Installatører

Et varmepumpe køb, hos Varmepumpemesteren er beregnet for de Skandinaviske/Danske forhold og den installation den er dimensioneret til.

Garanti : Panasonic Aquarea, Viessmann Vitocal, Hitachi Yutaki, Mitsubishi Ecodan fuld Fabriks Garanti. når Varmepumpemesteren Levere Varmepumpen og står for Monteringen.

Vi rådgiver så du overholder dine Lyd Niveau i skel så du ikke får problemer med klager fra Hegnsyns myndighederne, en korrekt dimensioneret og indkørt varmepumpe anlæg. laver sjældent unødig lyde.

se vores anmeldelser på Anmeld håndværker og Facebook.

 

Et Råd til den elektriske forsyning: En luft til Vand Varmepumpe bør altid have sin egen Elektriske forsyning. Som Indeholder fejlstrømsrelæ (HPFI), Sikring, og en KWh måler. Et lovligt Elektrisk tilslutnings-punkt ved inde enheden.(Bemærk dette er Tilkøb. Varmepumpemesteren kan formidle kontakt til Aut. El-installatør)

Et godt tillægs råd: er også at udvide din El-installation. ved at installere transientbeskyttelse dette forlænger levetiden for mange af de elektroniske komponenter, elektronik print i Computere, ovne, kogeplader, fladskærme og varmepumpen. Dette arbejde skal udføres af en Autoriseret El-installatør. (Bemærk dette er Tilkøb. Varmepumpemesteren kan formidle kontakt til Aut. El-installatør)

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT