Varmepumpemesteren – Du er kommet til det helt rigtige sted

Din vej til varme, renere luft og komfort køl på Grøn Elektriske Energi. I Webshoppen kan du vælgere det anlæg som passer ind, ud fra din situation eller ønske.

Vi har de gode anderkendte varmepumper systemer, tilpasser gerne installationen individuelt til jeres krav. således at
Klimavenlig Varme teknologi og indretning af Varmepumpeanlægget levere og passer ind efter jeres forhold.
Webshoppen er et godt sted at begynde din grønne investering. når du har lagt din bestilling så kontakter vi dig og gennemgår aftalen med dig.

Vi finder et godt tidspunkt til udførslen af leveringen samt montering af dit Varmepumpe køb. med andre ord så handler du et sted hvor forventninger
og funktionalitet mødes med kvalitet.

 

Når perfektion er en passion

Korrekt anlægs valg og dimensionering, er afgørende for et godt anlæg.

og når indretning og tilpasning af Varmepumpe installationen skal passe optimal i en samlede system løsning.

Et varmepumpe anlæg bør altid installeres således at unødig Lyd og Elektrisk el-forbrug undgås. derved opnås optimale drift forhold som udnytter den elektriske energi mest effektivt, så vil du Konkurrere mod Fjernvarme, Gas, olie, brændeovne, Pille-fyr eller Elektrisk opvarmning.

Så er du kommet til det rigtige sted. også vis du har et lavt varmeforbrug i dag. så får du glæde af et Luftbåret Klima anlæg der kan levere den termoydelse som du har et behov for her og nu.

 

 

 

Vi kører over det meste af Sjælland og øerne

Varmepumper og Klimaanlæg. Luft til Luft og Luft til Vand systemer

Hos VARMEPUMPEMESTEREN har vi års erfaring med Klimaanlæg og varmepumper. Vi har hjulpet mange, fra Håndværks og industrivirksomheder og mindre arbejdspladser til private hjem, fritidshuse og sommerhusejere. køleanlæg og varmeanlæg til Erhverv og offentlige institutioner såsom Haller, Værksteder, Fly Hangar, produktion hal, kontor, plejehjem, Vin opbevaring, Blomster butik, Teknik rum og skoler. Systemer med Fjernstyring for smartphone, PC og IPad

Vores fornemste opgave er at skabe 100 % skræddersyede løsninger til vores kunder, således produkt, behov og økonomi går op i en højere enhed.

Vi arbejder målrettet på at sikre vore kunder driftssikre og miljøvenlige anlæg. Ved at lave energibesparende løsninger sikres vore kunder en god driftsøkonomi og bidrager samtidig til et bedre globalt miljø. Det er netop dét, kombineret med vores erfaring og et team af ildsjæle, der gør os til frontløbere og en foretrukken samarbejdspartner.

Vores samarbejde med Panasonic – Heating and Cooling solutions, Mitsubishi Electric, Vølund Varmepumper, Hitachi, Heat save Bosch varmepumpe, Altech varmepumpe. Har genereret gode løsninger til Klima tilpasning af mange hjem og Værksteder, lagerlokaler, kontorhuse. med gode Energi besparende økonomiske drift fordele. som reducer CO2 aftrykket på opvarmning af Lokaler

Montering og installation er 80 % af det færdige resultat. Så lad os hjælpe dig med den helt rigtige løsning. Når perfektion er en passion og et godt Varmepumpe anlæg ikke bare er en meter vare.

Vores varmepumper er blandt de mest populære. Tilpasset det nordiske klima & energieffektive. A+, A++, A+++.

Panasonic Aquarea R32 har en af de mindste ude dele. Samtidig er de også en af de mest brugervenlige betjeningspaneler. hvor de vigtigste betjeningsfunktioner er helt fremme på forsiden. For høj driftsikkerhed og frostsikring fortrækker vi Kølerørs løsning imellem inde og ude enhed.

Panasonic PACi Elite serien. Er et system til Luft varme i store lokaler hvor flere inde dele kan dække større lokaler,

Panasonic Multi system er gode til opvarmning af flere lokaler på en ude del.

Panasonic anlæg 1 til 1, luft til luft systemer til enkelte løsninger, fra få til mange kvadratmeter. Opvarmning og køling efter jeres behov. Avanceret styring via smartphone · Kompatibel med Google Assistent og Amazon Alexa

Når Panasonic anlæg er monteret af en Propartner med VE-godkendelse kan Panasonic udvide Fabriks garantien til 5 år.

Monteringen skal også gerne afspejle at det er en installation der skal holde i mange år.

Inde delen kan vælges ud fra hvilken indretning der krav om.

Der findes den traditionelle Væghængt, Gulv konsol, gulv modeler, 4-vejs loft kassette den planforsænket i loftskiven, vi har loft-kassetten der hænger synligt under loftpladen og der er Indbygnings Kassetten der kan som kan skjules med kanal fittings.

Vi udføre Varmetabs beregning med fagligt Kvalificeret Energi Teknolog.
Er Panasonic Pro partner som giver fuld Fabriks Garanti op til 5 år. (ved samtidig køb hos Varmepumpemesteren)

KMO og VE-godkendt installatør Virksomhed.
Kvalitetssikrings System med 3.parts Kontrol.

Levere og montere Varmeanlæg til 1-stregs og 2 stregs vand båren varme systemer, Radiator varme, Gulv varme, Kaloriferer og varmtvands anlæg.

Få hjælp til de nye tilskudsordninger

Vores team sidder klar til at hjælpe dig igennem med hele processen omkring de nye tilskudsordninger.

Vi hjælper vores kunder med alt fra ansøgning til opsætning og indrapportering.

Ring eller skriv til os, så tager vi dig i hånden gennem hele processen.

Hvis du selv vil undersøge tilskuds processen

for

private boliger, så er linket her: https://sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud-og-fradrag 

og Erhverv her :  https://sparenergi.dk/erhvervspuljen

 

 

 

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT